23-03-2022

Benvolgudes/uts,

Des de Qualitat us volem informar de l’actualització de l’eina Alm-Octane versió 16.0.300 cap a ValueEdge. L’eina ValueEdge ha estat integrada dins la plataforma ValueEdge, que ofereix una gestió de cadena de valor d’extrem a extrem de les Solucions TIC. Proporciona una estructura modular que impulsa tot el cicle de vida de la solució TIC / producte, des de la conceptualització fins al lliurament.

Les principals novetats que ofereix l’actualització són:

Agile / DevOps

Utilitza les millors pràctiques Agile i DevOps per fer un seguiment del registre de versions d’aplicacions i el progrés de la pipeline durant tot cicle de vida de desenvolupament de programari. Inclou les capacitats de planificació i lliurament àgils d’ValueEdge. Inclou mòduls de pipelines de desenvolupament que s’activaran durant els pròxims mesos.

Qualitat

Gestionar els paràmetres de qualitat crítics al llarg de les fases de desenvolupament i habilitant la traçabilitat d’extrem a extrem i els processos de flux de treball automàtic. Inclou els mòduls de qualitat: Proves i defectes.

Analítica

L’anàlisi de riscos de qualitat d’ValueEdge ajuda a minimitzar l’esforç de proves, recomanant un conjunt de proves per executar-se en àrees d’alt risc que poden tenir defectes ocults.

Informes

Inclou afegir fins a 30 “widgets” al tauler i pestanyes de visió general.