Descripció
Recull els passos necessaris per la seva paquetització, instal·lació i configuració d’una solució per poder iniciar les proves o per la seva posada en marxa.

El manual d’instal·lació:

  • Ha d’incloure els passos necessaris per la seva paquetització, instal·lació i configuració per poder iniciar les proves o per la seva posada en marxa.

  • Ha d’incloure un cas de prova que verifiqui que s’ha instal·lat correctament i que pugui executar l’operador que realitza la instal·lació (amb una o més navegacions per exemple).

Qui ho faQui ho valida
Cap de Projecte (Proveïdor) Gestor/a Serveis TIC
Criteris d'acceptació
  1. S’ha d’incloure el procediment mínim per verificar la instal·lació de l’aplicació (proves de fum) que permetin verificar que l’aplicació està preparada per ser provada de forma exhaustiva (login, navegació, verificació de les funcionalitats que es connecten amb sistemes externs, verificació d’alguna funcionaltitat que es connecta a la base de dades, …)
Plantilla del lliurable
Assumpte_MAN_INS_V1.0.docx A la plantilla s'inclou el logotipus del departament/entitat corresponent. Es poden trobar els logos corresponents a Identitat corporativa. No s'han d'incloure els logos dels proveïdors en el document.
Guia/Plantilla de Verificació/Validació
Activitat que el genera
Elaborar el manual d'instal·lació